Skole-Lyd

Det kan ikke være nemmere!
Et af Musikstart´s specialer er, at levere supergode løsninger når det gælder forstærkning af musik, tale og sang, til eksempelvis skolekoncerter, teaterforestillinger eller musicals.
Vores løsninger er altid realistiske, uden overdreven brug af teknik.
Det er selvfølgelig en mulighed at lave noget særligt spektakulært, hvis økonomien tillader det.
 
Det er ofte en mulighed at I selv vil kunne afvikle og styre teknikken til jeres arrangement. Hvis I vil være helt sikre på at alt fungerer optimalt, er det naturligvis en fordel at lade os styre teknikken, selv ved små arrangementer. Men, vi ved godt at økonomien kan være begrænset, så derfor kan vi også levere nogle meget gode "selvbetjenings-løsninger".

Dette er vigtigt!

For at få så godt et resultat som muligt, af de ofte store anstrengelser der ligger bag det´at lave en musikskolekoncert eller en teaterforestilling, er det vigtigt at nogle helt grundlæggende ting er på plads...  Vilkårligt nævnt eksempelvis:

- Skal orkestret - instrumenterne forstækes ud over P.A anlægget?
- Hvor mange skal synge samtidig, og står de på et sted, eller bevæger de sig?
- Har vi mulighed for at bruge TRÅDLØSE mikrofoner til tale og sang?
- Er der strøm nok i lokalet til at sætte et større Lysanlæg til?
- Skal i bruge et scenegulv i en bestemt højde?
- Er formen helt på plads, så teknikken kun skal ind og "løfte" produktet?
- m.m.m.

Rådgivning & Minikurser

Da Musikstart gennem de seneste mange år har betjent et utal af kunder i forbindelse med koncerter, teater, musicals, har Vi naturligvis opsamlet en større mængde viden og erfaring, om hvordan tekniske opgaver kan løses - og ja, at der ofte er mere end én måde at gøre tingene på.

Det er meget nemmere at komme problemet eller opgaven til livs, end Du måske går og forestiller dig. Du er allerede nået et godt stykke af vejen, ved at være havnet her på vores hjemmeside.

Du skal i al enkelthed blot ringe, eller sende os en mail med din forespørgsel.
Vi kommer meget gerne forbi Dig, skolen, butikken, firmaet, hallen eller hvor det end er Du har opgaven liggende foran Dig.
Det er HELT uforpligtende at tage kontakt til os! 😀

Del siden